Preocupări pentru noi locuri de muncă la Petrila

paducelÎncurajarea investitorilor care pot dezvolta afaceri generatoare de noi locuri de muncă pentru petrileni constituie una din principalele precoupări ale administrației publice locale din orașul Petrila.

În acest sens, potrivit primarului Ilie Păducel, numai în ultimele zile, a fost susținută o acțiune care a vizat recrutarea de forță de muncă din rândul șomerilor petrileni, în vederea angajării acestora la grupul de firme GI Group din Arad, pentru o activitate de cablaje și instalații electrice pentru autoturisme. ”Am reuşit să adunăm în jur de 25 de persoane, dintre care 22 din localitatea Petrila şi 3 din alte localităţi ale Văii Jiului. Din punctul nostru de vedere acţiunea a fost una reuşită. Dar lucrurile cu această firmă arădeană nu se opresc aici. Am discutat cu reprezentantul firmei, consultantul Marius Tout, şi apoi am trimis şi o adresă scrisă la Arad, în ideea ca să-i rugăm să deschidă o filială de lucru şi în oraşul Petrila. Vorbesc de o linie de producţie… Aceasta ar însemna alte locuri de muncă pentru petrileni”, explică primarul Ilie Păducel.

În altă ordine de idei, acesta mai arată că tot în vederea creării de noi locuri de muncă pentru petrileni, săptămâna trecută au fost angajaț alți 6 tineri la o firmă cu activitate în zona de construcţii, pentru reabilitare de blocuri şi lucrări de reabilitare pe Programul UNDP. Alte 5 persoane au fost angajate la Petrila și pentru activitatea de amenajare zone verzi. 

”Preocupările noastre în ceea ce privește ocuparea forței de muncă și, în mod special, a tinerilor din orașul Petrila va continua și în perioada următoare. Încercăm să aducem investitori in halele de la fosta fabrică de mobilă și vom aplica, de asemenea, pe programul guvernamental care permite angajări pe perioadă determinată de un an de zile pentru diverse lucrări comunitare”, spune primarul Ilie Păducel.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.