Universitatea din Petroșani are o nouă echipă de prorectori

radu.sorin (1)Rectorul Universității din Petroșani, prof.univ.dr.ing. Sorin Mihai Radu a informat Senatul Universității asupra deciziei de a numi o nouă ehipă de conducere a instituției de învățămnt superior din Valea Jiului, în conformitate cu prevederile regulamentului intern. Astfel, pentru cele trei funcții de prorector au fost numiți prof.univ.dr.ing. Eduard Edelhauser , prof.univ.dr.ing. Roland Moraru  și conf.univ.dr.ec. Codruța Dura.

Primii doi au fost competitori în cadrul alegerilor din acest an pentru desemnarea noului rector al Universității din Petroșani și, în turul II al alegerilor l-au susținut pe actualul titular al funcției de rector. Aceștia îi înlocuiesc în funcția de prorector pe conf.univ.dr.ing. Marius Marcu (fost rector) și pe prof.univ.dr.ing. Victor Arad. În ceea ce privește a treia nominalizare – conf.univ.dr.ec. Codruța Dura – aceasta își păstrează funcția de prorector, pe care o deține din anul 2012.

Propunerile rectorului Sorin Radu au fost validate și în ședința Senatului Universității de astăzi, chiar dacă votul Senatului este doar unul consultativ.

De asemenea, Rectorul Universității din Petroșani și-a anunțat colegii din Senat că a decis să-și prezinte, în zilele următoare, demisia din funcția de vicepreședinte al PSD Petroșani, pentru a se putea dedica în totalitate noii sale calități în domeniul universitar și pentru a nu exista nici un fel de suspiciuni privind o posibilă implicare a instituției de învățământ superior din Petroșani în jocurile politice ale anului 2016.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.