Meditații gratuite pentru elevii hunedoreni de la Crucea Roșie

crucea rosieCrucea Roșie, Filiala județului Hunedoara dorește să vină și anul acesta în sprijinul comunității și să devină un partener permanent al acesteia. ”Am propus și am primit sprijin din partea Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara, din partea voluntarilor filialei noastre și din partea presei cu privire la realizarea unui proiect de suflet. Este vorba despre crearea cadrului necesar în vederea pregătirii suplimentare corespunzătoare a elevilor care urmează să susțină examenul de bacalaureat în vara anului 2016”, spune Dan Terteci, președintele filialei Huneoara a Crucii Roșii. 

Activitățile se vor desfășura la sediul filialei hunedorene de Crucea Roșie din Deva. Prin această activitate volunarii Crucii Roșii doresc să vină în sprijinul elevilor care au potențial, dar nu își permit pregătire suplimentară din cauza situației materiale. Derularea acestui program dorește să creeze și o punte de legătură mai puternică între elevi și profesori datorită faptului că activitățile vor avea loc în afara spațiului unităților de învățământ. Salutăm deschiderea de care au dat dovadă profesorii în sprijinirea acestui proiect. Ceea ce trebuie spus este că absolut toți cei implicați fac muncă voluntară, nefiind retribuiți pentru efortul depus.

crucea rosieCum se derulează proiectul!? În fiecare zi, conform graficului prezentat în imaginea alăturată, profesorul va fi prezent la ora 16,00 la sediul Crucii Roșii pentru susținerea orei de pregătire. Trebuie subliniat și faptul că pot beneficia de pregătire toți cei care urmează să suțină examenul de bacalaureat în această sesiune, indiferent dacă mai sunt sau nu elevi.

Meditațiile vor începe din data de 21 martie 2016 și se vor acorda până la sfârșitul anului școlar în curs.

”Mulțumim public cadrelor didactice, Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara, voluntarilor de Crucea Roșie pentru dăruirea de care dau dovadă și îi asigurăm de întreaga noastră prețuire”, mai spune Dan Terteci.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.