Primarul Păducel a convins Guvernul să-i aloce 8 miliarde de lei pentru asfaltarea străzii Parângului

paducel cu tampauPână cel târziu la finalul lunii august 2016, strada Parângului din Petrila va fi asfaltată în integralitate. Informația vine chiar din partea primarului Ilie Păducel și nu este o promisiune electorală, ci un angajament girat chiar de Guvernul României, care a alocat astăzi pentru autoritățile locale din orașul Petrila suma de 8 miliarde de lei pentru efectuarea lucrărilor de asfaltare la strada Parângului, în baza programului național derulat prin prevederile Ordonanței 28 a Guvenului.

”Am primit această veste chiar din partea președintelui PNL Hunedoara, domnul deputat Bogdan Țâmpău, care mi-a transmis joi în cadrul reuniunii primarilor PNL din județul Hunedoara că orașul Petrila a primit finanțarea de 8 miliarde de lei pentru care noi am aplicat printr-un proiect depus la Guvern, în vederea obținerii finanțărilor pentru asfaltarea străzii Parângului”, ne-a declarat primarul Ilie Păducel.

Primarul orașului Petrila explică faptul că, având în vedere că pe strada Parângului locuiesc categorii de cetățeni cu probleme familiale și sociale mai deosebite, în ultimii ani administrația locală petrileană a acordat mai multă atenție acestora, inclusiv în ceea ce privește realizarea unor programe de investiții în infrastructură.  ”Am reușit, prin efortul bugetar al Consilului local Petrila, să efectuăm aici o serie lucrări de reparații la un număr de 12 locuințe, inclusiv în ceea ce privește reabilitarea grupurilor sanitare. Tot aici am reușit să introducem apa potabilă și să realizăm un sistem de canalizare și, iată că, grație banilor pe care i-am primit acum de la Guvern pe Ordonanța 28, în scurt timp, vom putea demara și asfaltarea străzii Parângului, în totalitate”, mai spune Ilie Păducel, primarul orașului Petrila.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.