Tiberiu Iacob Ridzi despre stadiul lucrărilor de extindere a Spitalului de Urgență din Petroșani

sputal5De câteva luni bune au demarat, la Petroșani, lucrările de extindere a Spitalului de Urgență, în urma cărora unitatea medicală de la Petroșani va deveni nu doar cea mai importantă instituție medicală din jumătatea de sud a județului Hunedoara, ci și una dintre cele mai moderne unități de tratament medical din județ.

În cursul zilei de astăzi, primarul municipiului Petroșani a inspectat șantierul de construcție de la Spitalul de Urgență, împreună cu managerul public Marian Popescu și directorul Spitalului de Urgență din Petroșani, dr. Alin Vasilescu, pentru a vedea cum decurg lucrările de construcție la noul corp al spitalului care este construit de la zero.

Tiberiu Iacob Ridzi ne-a împărtășit câteva din concluziile acestui demers: ” Foarte mulți cetățeni mă întreab ce construim la Spital? Le răspund că este vorba despre o lucrare de investiții pe termen lung, cu fonduri de la bugetul local și de la Ministerul Sănătății, o investiție care va permite decongestionarea activității din spital și alinierea acesora în conformitate cu normele de spațiu pentru spitalizarea pacienților ( maxim 4 persoane într-un salon) și asigurarea tuturor circuitelor medicale, conform cerințelor actuale. Întâlnirea mea de astăzi în teren cu echipa de constructori și directorul spitalului- dr. Alin Vasilescu, a avut ca scop cunoașterea stadiului de execuție a lucrărilor la această investiție publică și a modului în care se derulează aceste lucrări, prin colaborarea dintre beneficiar și executant. În urma acestei prime evaluări, mă pot declara deocamdată mulțumit de modul în care decurg lucrările și îmi dresc să putem păstra acest ritm astfel încât să putem finaliza cât mai repede posibil această importantă investiție pentru comunitatea noastră locală și pentru Valea Jiului, în general.”

INVESTIȚII LA SPITALUL DE URGENȚĂ PETROȘANI / GALERIE FOTO:

Această prezentare necesită JavaScript.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.