”Fantezie și culoare” prin ochi de copii la galeria de artă din Lupeni

FANTEZIE SI CULOARE-1Sub denumirea ,,Fantezie şi culoare’’, pe simezele Galeriei de Artă ,,Iosif Tellmann’’ din Lupeni, au fost vernisate lucrări de desen inedite în cadrul unei expoziţii realizată de elevii claselor primare (O-IV), de la L.T.Mircea Eliade-Şc.Nr.2 Lupeni.

Participanții la vernisaj au avut ocazia de a admira peste 130 de lucrări,  realizate în creioane colorate, acuarelă sau în tehnica colajului, reprezentând peisaje de primăvară, flori, insecte sau elemente caracteristice Sărbătorilor Pascale. Așa cum cei care doresc să viziteze expoziția se pot bucura de aceleași lucrări, expuse la galeria de artă din Lupeni până la data de 3 aprilie.

Cadrele didactice care s-au implicat în acest proiect, în acest an  sunt: Ana Nechita, Mirela Babanaş, Lucia Pogan, Zîna Albulescu, Georgeta Macarie, Camelia Bană, Florica Cătălin, Elena Duleanţu,Maria Cazacu şi Violeta Haranguş.

Antoneta DUBAN

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.