În problema denunțării CCM al salariaților CEH, liderul liberalilor hunedoreni acuză PSD de incompetență

bogdan tamapu”Astăzi,18 martie 2016, administratorul judiciar, Casa de insolvență GMC din Craiova a denunțat unilateral contractul colectiv de muncă,  fără consultarea  sindicatelor. Astfel, toate drepturile angajaților CEH vor fi anulate iar oamenii sunt practic puși în fața faptului împlinit cu consecințe devastatoare asupra vieții lor”, informează prin intermediul unei declarații de presă co-președintele PNL, deputatul Bogdan Radu Țâmpău.

În opinia acestuia, Complexul Energetic Hunedoara a intrat în insolvență la începutul acestui an, fapt care a confirmat dezastrul generat de Guvernarea PSD și de managementul pesedist al acestei companii. ”Așa cum anticipam cei care vor plăti pentru incompetența managementului girat de PSD vor fi toți angajații CEH împreună cu familiile lor. Impactul va fi major asupra economiei județului nostru și, în mod special asupra Văii Jiului si a Municipiului Deva,  zone care se întorc în timp, în perioada neagră a anilor “90. Responsabili pentru această situație  dramatică sunt exponenții Guvernării PSD si liderii locali ai PSD care au îngropat în datorii acest complex”, spune liderul liberal.

Acesta apreciază că efectele deciziei de azi ale administratorului judiciar nu sunt greu de prevăzut –mii de familii din judetul Hunedoara  care își văd puse în pericol locurile de muncă,  drepturi colective câștigate de-a lungul a zeci de ani șterse într-o clipă și decontarea notei de plată a incompetenței pesediste care este, încă odată în plus, plătită de omul de rând. ”Incompetența celor girați de PSD este sursa nenorocirilor care, astăzi, se abat asupra celor care lucrează la CEH și asupra județului nostru, de aceea consider că cinismul și ipocrizia PSD au ajuns la un nivel insuportabil. Practic, PSD s-a jucat cu soarta celor care au avut încredere în ei, iar consecințele sunt foarte scump plătite!”, arată deputatul Bogdan Țâmpău.

 

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.