Aprecieri pentru hotelierii hunedoreni

cci1Nu mai puțin de 34 de unități de cazare din județul Hunedoara au fost premiate ieri, în cadrul unei festiviăți organizate de camera de Comerț și Industrie a județului Hunedoara, în parteneriat cu administratorii sitului de călătorii ”AmFostAcolo.ro”.

Evenimentul a avut loc vineri, 18 martie în sufrageria Bethlen a Castelului Corvinilor. Pensiunile, hotelurile, vilele și cabanele premiate din județul Hunedoara au fost selectate în urma analizării aprecierilor publice pe care aceasta le-au întrunit din partea turiștilor care au plasat recomandările lor pe situl AmFostAcolo.ro. 

Printre cele 34 de unități de cazare din județ, s-au numărat și câteva din cele mai apreciate locații tristice din stațiunile turistice ale Văii Jiului, Straja și Parâng.

Premianții au primit diplome de recunoaştere din partea organizatorilor a eforturilor pe care le depun pentru dezvoltarea turismului local.

cci2

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.