Elevii de la ”Dimitrie Leonida”, voluntari pentru bunicii de la căminul din Lonea

DSCN5829În ultima perioadă, elevii și profesorii Colegiului Tehnic ”Dimitrie Leonida” Petroșani s-au implicat într-o serie de activități cu caracter umanitar. Astfel, elevele de la profilul de Estetica și îngrijirea corpului omenesc au făcut o vizită de ”lucru” la Centrul de Îngrijire și Asistență Petrila (Azilul de bătrâni Lonea), instituţie aflată în cadrul DGASPC Hunedoara.

Persoanele în vârstă au beneficiat de un adevărat răsfăț din partea elevelor, acestea făcându-le manichiura, tunsoarea sau de ce nu, pensarea sprâncenelor. Pentru două ore, domnii și doamnele de la azil s-au simțit ca întrun salon de înfrumusețare profesional.

“Este lăudabilă acțiunea elevilor de la Leonida demonstrând cu această ocazie nu numai empatie față de persoanele în vârstă care locuiesc la azilul nostru, dar și măiestrie în mânuirea ustensilelor specifice domeniului de înfrumusețare”, a declarat Doru Codrea, directorul Centrului de Îngrijire și Asistență Petrila.

De asemenea, Camelia Paraschiv, directorul adjunct al Colegiului Tehnic ”Dimitrie Leonida” Petroșani a ținut să precizeze că se are în vedere încheierea de parteneriate și cu alte instituții sau ONG-uri de acest fel din Valea Jiului în care elevii și profesorii colegiului să realizeze diverse acțiuni de voluntariat.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.