UNPR Hunedoara merge la alegerile locale din 5 iunie în ”Alianța pentru Hunedoara”

unpthunedoaraFiliala Județeană UNPR Hunedoara va participa la Conferința Națională a UNPR din 26 martie, care va avea locBucurești, iar delegații acesteia îl vor susține pe deputatul Valeriu Steriu pentru a accede la conducerea partidului. Informația a fost prezentată de președintele UNPR Hunedoara, Haralambie Vochițoiu, în carul unei conferințe de presă desfășurată a sediul UNPR din Deva.

În cadrul ntâlnirii sale cu resa hunedoreană, liderul UNPR Hunedoara a abordat și alte subiecte de interes politic cum ar fi:

  • identificarea de soluții legislative pentru eliminarea apei meteorice din facturile consumatorilor casnici din județul nostru;
  • inițiativa legislativă prin care se urmărește înăsprirea pedepselor pentru cei care torturează, chinuie sau ucid animale;
  • stadiul constituirii Comisiei parlamentare de anchetă a situației Complexului Energetic Hunedoara și a Complexului Energetic Oltenia.

”Din discuțiile pe care le-am purtat zilele acestea cu colegii noștri de partid, cu reprezentanți ai societății civile și simpli cetățeni, atât în Valea Jiului, la Petrila și Petroșani, cât și la Deva, Hunedoara sau Geoagiu, a rezultat că ne vom prezenta la alegerile locale din data de 5 iunie a.c. pe o platformă largă – ALIANȚA PENTRU HUNEDOARA, care va cuprinde partide, organizații civice și oameni care propun proiecte constructive pentru comunitățile în care trăim”, a mai anunțat liderul UNPR Haralambie Vochițoiu.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.