Fostul lider sindical Costel Postolache este candidatul PSD pentru funcția de primar la Petroșani

postolacheDupă ce au analizat mai multe variante pentru a stabili numele candidatului PSD Petroșani pentru funcția de primar al municipiului Petroșani, organizația social-democrată din localitate a anunțat, sîmbătă seara, numele candidatului pe care-l va propune alegătorilor la alegerile din iunie 2016 drept contracandidat al actualului edil, Tiberiu Iacob Ridzi.

Acesta este actualul consilier local Costel Postolache, președintele executiv al organizației PSD Petroșani. Decizia vine în urma analizei cercetărilor sociologice efectuate de PSD la Petroșani, în cadrul cărora au fost măsuate mai multe pesonalități publice locale dar și potențiali candidați ai PSD. ”A fost o analizã serioasã, pe sondaje si pe resursele umane, plus modalitatea de lucru si puterea de mobilizare. În sondaje stãm bine pe latura consilierilor, care ne situeazã pe primul loc, pe al doilea aflându-se PNL, urmat de UNPR si ALDE. Va fi greu, dar vom aborda campania cu maximã seriozitate si ne vom plia pe cerintele cetãtenilor, iar Costel Postolache si echipa sa o pot face”,  a declarat Ioan Rus, presedinte PSD Petrosani.

Candidatul PSD, Costel Postolache are 51 de ani, este inginer pensionar. De-a lungul carierei sale profesionale a lucrat la secția din Vulcan a IPSRUEEM și la EM Lupeni. Ani buni, Postolache a fost liderul sindical al minerilor de la mina Lupeni, ulteior fiind ales și în funcțiile de președinte executiv al Ligii Sindicatelor MIniere Valea Jiului (LSMVJ) și de vicepresedinte al Confederatiei Sindicatelor Miniere Bucuresti (CSMR). Posolache este din anul 2012 consilier local PSD la Petroșani.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.