CEH oprește din nou furnizarea agentului termic pentru Petroșani

HPIM0717.JPG

HPIM0717.JPG

Complexul Energetic Hunedoara informează că va sista din nou furnizarea agentului termic în Municipiul Petroşani, începând din cursul după-amiezii de astăzi.

Măsura survine ca urmare a unor probleme tehnice apărute la funcționarea Grupului Energetic nr. 4 din cadrul Sucursalei Electrocentrale Paroșeni a CEH. Astfel începând cu ora 16,00 a zilei de 22 martie se va sista livrarea agentului termic pentru toți consumatorii din Petroșani, revenirea la parametrii normali de funcţionare urmând a fi realizată în cursul dimineţii de 24.03.2016.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.