Constantin Brândușe vrea să fie un candidat de echipă pentru Primăria Lupeni

branduseLiderul PNL Lupeni, Constantin Brândușe, desemnat candidat pentru funcția de primar al municipiului Lupeni în cadrul alegerilor locale din iunie 2016, apreciază că la nivelul autorității Administrației Publice Locale din municipiul Lupeni se impune, acum mai mult ca nicicând, instalarea unei autorități competente, eficiente și morale. ”Cu aceste valori, am decis să intru în cursa electorală din anul 2016 pentru a dobândi calitatea de primar al municipiului Lupeni. Consider că, din punct de vedere profesional (ca economist) și politic (capreședinte al PNL Lupeni) am competența necesară pentru a reprezenta cetățenii Lupeniului în calitate de primar. De asemenea, consider că, din punct de vedere moral, atât în viața de familie cât și în viața profesională și politică, am dovedit seriozitate și echilbru”, spune Brândușe.


Liderul liberalilor din Lupenieste de părere că în ceea ce privește eficiența conducerii Administrației Publice Locale, în favoarea sa stă atât Programul Politic pe care deja l-a lansat în dezbatere publică, dar și o echipă de oameni apreciați în comunitatea locală a municipiului Lupeni și profesioniști în domeniile lor de activitate. ”Vă invit ca, începând cu zilele care urmează să faceți cunoștință cu noi, cei care dorim, la fel ca marea majoritate a cetățenilor municipiului Lupeni, să readucem comunitatea noastră pe drumul progresului, al dezvoltării dinamice, al seriozității și încrederii. Împreună putem face schimbarea de care Lupeniul are atât de multă nevoie !”, mai arată Constantin Brândușe.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.