Seniorii Vulcanului, la masa dialogului constructiv cu edilii orașului

vulcani seniori1O străveche și înțeleaptă zicală românească spune că aceia care nu au bătrâni ar trebui să și-i cumpere, așa cum cei care-i au ar trebui să-i prețuiască. Din fericire, în comunitatea locală din municipiul Vulcan se numără foarte mulți seniori cărora nu le este deloc indiferent mersul lucrurilor în oraș și care sunt preocupați de viitorul acestuia.

Nu întâmplător, pentru primarul municipiului Vulcan, Gheorghe Ile (el însuși un om care se consideră din această categorie a seniorilor) consutările periodice cu reprezentanții pensionarilor fac deja parte din agenda de lucru a primarului. Așa s-a întâmplat și în cursul zilei de ieri când Gheorghe Ile, împreună cu viceprimarul Cristian Merișanu și consilierul local Pompiliu Barbu au avut o nouă rundă de dezbateri având ca subiect problemele Vulcanului cu un important grup de persoane din generația pensionarilor.

vulcan seniori2”Întâlnirea mea de astăzi cu grupul de seniori pe care cu mândrie l-am denumit Sfatul Oamenilor cu Experiență, mi-a confirmat încă o dată că Vulcanul are un număr însemnat de cetățeni maturi, responsabili și dornici să se implice, să fie activi, să-și aducă partea lor de contribuție în viața orașului. Perioada prin care cu toții trecem, care nu este deloc ușoară, ne obligă să fim solidari. Să mergem mai departe, să căutăm împreună soluții pentru ca generațiile mai tinere decât noi să poată trăi într-un climat de siguranță. Le mulțumesc colegilor mei de generație și celor mai mari decât noi că mi-au cerut să ne asezăm la masa dialogului constructiv. Este momentul ca prin exemplul lor să le cer tuturor celor ce gândesc pozitiv, să ni se alăture, pentru că doar astfel putem merge mai departe”, concluzionează primarul Ile, rezultatele acestei întâlniri cu Sfatul Bătrânilor de la Vulcan.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.