Adrian David: ”Nu există țară fără Poliție !”

adrian davidPreședintele Consiliului Județean Hunedoara, Adrian Nicolae David a transmis, prin intermediul unei rețele de socializare, un mesaj adresat polițiștilor hunedoreni.

David arată în mesajul său că fiecare stat are istoria sa, iar în interiorul său, se răsfiră istoria mai lungă sau mai scurtă a fiecăreia dintre instituţiile sale. Poliţia însă, în ansamblu ei, ca dimensiune obligatorie a statului, este la fel de veche şi la fel de actuală ca acesta. ”Nu există ţară fără Poliţie, aşa cum nici Poliţie, în adevărata sa esenţă, nu poate exista fără o ţară. Alături de Lege, ele sunt fundamente ale existenţei noastre naţionale, ca stat de drept. Suntem în măsură să apreciem astăzi progresul făcut de Poliţia Română, a fiecăruia dintre dumneavoastră, în activitatea depusă. Un progres în special calitativ care are ca scop apropierea lucrătorului din poliţie de comunitatea pe care este dator să o apere”, spune Adrian David.

Președintele Consiliului județean Hunedoara apreciază că nu întâmplător de ani buni, succesele în combaterea infracţionalităţii, a asigurării securităţii cetăţeanului, sau în prevenirea comiterii de fapte antisociale transformă aniversarea poliţistului în aceeaşi zi cu marea sărbătoare creştină a Bunei Vestiri într-un bilanţ împlinit cu veşti bune. ”Este evident cred astăzi că respectul şi sprijinul cetăţenilor din judeţul Hunedoara îl puteţi câştiga zi de zi, prin apropierea de viaţa comunităţii pe care o serviţi, prin comunicarea şi cooperarea cu oamenii în rezolvarea problemelor, prin participarea activă la viaţa localităţilor. Prin urmare, convins fiind că fiecare dintre dumneavoastră a înţeles că cel mai bun aliat în lupta pe care o duceţi cu fărădelegea sunt oamenii de bună credinţă pe care-i apăraţi, permiteţi-mi, ca în numele Consiliului Judeţean Hunedoara, să vă felicit pentru întreaga dumneavoastră activitate, să vă urez multă sănătate şi putere de muncă în misiunea pe care o aveţi. La mulţi ani!”, mai arată în mesajul său liderul administrației județene.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.