Primarul Păducel salută Poliția Română

politiaÎn data de 25 martie, de Buna Vestire, este sărbătorită Ziua Poliției Române. Cu acest prilej, primarul orașului Petrila, Ilie Păducel a transmis un mesaj în care, în numele comunității locale petrilene, își exprimă mulțumirea față de cei care, cu determinarea cu care își fac datoria, contribuie la o viață mai liniștită în orașul nostru.

”În calitate de primar al orașului Petrila, în spiritul respectului față de activitatea Poliției Române și a instituțiilor care contribuie la asigurarea climatului de siguranță, doresc să urez polițiștilor și tuturor angajaților din sistem multă sănătate şi realizări profesionale pe măsura importanței sociale a muncii lor. La Mulți Ani!”, scrie Păducel în mesajul său adresat polițiștilor.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.