Senatorul Vochițoiu acuză definciențe grave în activitatea Apa Prod Deva

vochitoiuVineri dimineață, 25 martie a.c., operatorul regional  SC APAPROD SA Deva a sistat furnizarea apei reci în 11 localități ale județului Hunedoara, printre care se numără Deva, Calan și Simeria. Motivul invocat a fost faptul că aceasta nu respectă normele de potabilitate. De asemenea, SC APAPROD SA Deva nu a anunțat la timp Direcția de Sănătate Publică cu privire la valorile neconforme ale parametrilor apei potabile. Senatorul UNPR Haralambie Vochițiu a reacționat astăzi, prin intermediul unedi declarații de presă în cre acuză grave deficiențe în activitatea Apa Prod Deva.

”Îmi exprim indignarea față de această situație fără precedent, creată datorită neglijenței și a lipsei de responsabilitate. Disprețul și nepăsarea față de locuitorii județului Hunedoara sunt dovedite de felul în care s-a acționat în acest caz. Nu este admisibil să anunți doar prin intermediul paginii de internet, așa cum a facut-o SC APAPROD SA un eveniment care afectează mii de oameni.  De asemenea, întreb conducerea SC APAPROD SA dacă s-au facut lucrări așa cum au declarat, de ce nu au anunțat cu predictibilitate populația că urmează să fie sistată apa rece? Să fie oare vorba de neglijență, de nepăsare și de lipsă de profesionalism?”, spune Vochițoiu,

Având în vedere că această societate este în subordinea Consiliului JudețeanHunedoara, Vochițoiu ar vrea să știe ce au întreprins factorii responsabili, n frunte cu președintele Consiliului Județean Hunedoara, David Adrian Nicolae, în vederea monitorizării activității acestei societăți? ”Constat că este evidentă nepăsarea factorilor responsabili, față de cetățenii județului Hunedoara și cred că trebuie luate măsuri urgente, astfel încât aceste situații să nu se mai repete”, spune Vochițoiu.

Președintele Alianței pentru Hunedoara solicită tragerea la răspundere a celor care se fac responsabili pentru evenimentul de vineri dimineața. De asemenea, Vochițoiu solicită demisia din funcție a Directorului General al S.C APAPROD SA, Victor Arion, având în vedere gravele deficiențe de management  existente în cadrul societății pe care o conduce.

 

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.