Alegerile locale amână, anul acesta, Zilele Municipiului Petroșani

tiberiu iacob ridzi la primarieCetățenii municipiului Petroșani vor trebui să aștepte până după alegerile locale din data de 5 iunie, pentru a se putea bucura de tradiționalul eveniment prin care municipalitatea marchează Zilele Municipiului Petroșani.
Decizia a fost propusă Consiliului local chiar de către primarul Petroşani, Tiberiu Iacob – Ridzi. „Anul acesta, Zilele Municipiului Petroşani nu se vor mai ţine la 1 iunie, așa cum au fost ele programate, pentru că nu vreau să fim acuzaţi că este campanie electorală și prin acest eveniment vrem să profităm în vreun fel de sărbătoarea comunității noastre. Am decis, în acest sens, să amânăm pentru câteva zile, acest eveniment, astfel încât manifesările programate vor avea loc după alegerile din data de 5 iunie”, a spus primarul Petroşaniului.
***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.