Castelul Corvinilor, platou de filmare în aprilie

castelul corvinilorCastelul Corvinilor de la Hunedoara se va transforma în a doua jumătate a lunii aprilie, în platou de filmare.

Acest lucru vine ca urmare a deciziei studiourilor americane UNIVERSAL de a realiza aici o serie de filmări pentru partea a IV-a din seria “DRAGONHEART”.

Producatorul acestui film este Raffaella De Laurentiis, fiica celebrului producator de film Dino De Laurentiis.

Potrivit reprezentanților Muzeului Castelul Corvinilor, filmarile vor avea loc în special în diferite zone din exteriorul castelului,dar și în câteva locații din împrejurimile municipiului Hunedoara. De asemeena, a parte a acestei producții cinematografice se va realiza și în studiourile de film din București.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.