Aerociudații își dau întâlnire de astăzi în Parâng

festival aerociudatiIubitorii muntelui și zborului liber cu parapanta își au întâlnire, de astăzi, timp de trei zile, în stațiunea turistică Parâng, pentru o nouă ediție a Festivalului aerociudaților.

Festivalul, inițiat de unul dintre ”părinții” parapantismului din Valea Jiului, pentru distracție și pentru a-i aduce laolaltă pe cei nerăbdători să înceapă noul sezon de zbor cu parapanta, este unul dintre cele mai apreciate evenimente turistice care au loc în Parâng. Potrivit organizatorilor, carnavalul în zbor sau cel terestru dar și Jocurile de cabană vor ține atmosfera la înălțime și Party-ul va fi ca de obicei, punctul forte al întâlnirii. 

“Nea” Liviu Iovan – Aerociudatul Nr. 1, a răspuns PREZENT deja și așteaptă să ne revedem în număr cât mai mare! Nu uitați să aduceți de acasă recuzita de carnaval, bancurile, farsele și buna dispoziție pentru că se pregătește concurs de concurs cu sau fără premii dar cu multă stimă. Deci, vom mai scrie o poveste în această carte a amintirilor!”, spune, într-o postare pe pagina oficială de facebook a evenimentului, Dan Toterman, unul dintre organizatori.

aerociudati Iată și programul celor trei zile de Festival:

VINERI
o Sosire, cazare, înscriere participanți;
o Zbor – dacă permite condiția meteo;
o Free-party în cabană;
o Istoria Aerociudaților – vizionare filme și poze din arhiva Aerociudaților și de la zbor;
SÂMBĂTĂ
o Sosire, cazare, înscriere participanți;
o Ora 14 – In memoriam Liviu Iovan – cântece cu chitara la placa comemorativă din Poieniță;
o Ora 15 – Carnavalul Aerociudaților.
Se vă puncta pregătirea, originalitatea și prezentarea aeronavelor și piloților Aerociudați și impresia ”artistică”, ingeniozitatea și costumațiile participanților la carnavalul zăpezii. Pentru ca toată lumea să poată participa la distracție, vom avea două secțiuni ale carnavalului, care vor fi premiate separat, locul I, II și III.
Carnavalul Parapantelor: zbor – dacă permite condiția meteo, sau gonflaje în Poieniță;
Carnavalul Zăpezii: alunecă cu ceva amuzant pe zăpadă, costumat;
o Ora 19 – Jocurile de cabană – echipe formate din 6 membrii;
Concurs de bancuri și prezentarea personajelor de carnaval;
Premiere participanți;
o Free party;
DUMINICĂ
o Zbor – dacă permite condiția meteo;
o Activități diverse;
o Închiderea Festivalului;

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.