Ministrul Energiei, reporter pe Valea Jiului

grigorescu energieMinistrul Energiei, Victor Grigorescu a postat duminică după-amiază pe pagina sa de facebook câteva instantanee cu locuri frumoase din arealul Văii Jiului, pe care a avut ocazia să le vadă într-o scurtă vizită la Petroșani și în împreujurimi.

”Valea Jiului are o poveste care merită spusă, fie că vorbim de istoria mineritului sau de convulsiile social-istorice. Mi-am petrecut o parte din sfârșitul de săptămână în Vale. Am întâlnit câțiva oameni minunați, cu care poți vorbi fără ocol, dar nu și fără pretenții. Un soare cald și prietenos, un vânt rece, crestele încă înzăpezite și oameni primitori cărora le mulțumesc pentru ospitalitate, căldură și deschidere”, descrie Victor Grigărescu experiența unui sfârșit de săptămână în Valea Jiului.

Iată și fotografiile postate de ministrul Energiei pe facebook:

 

grigorescuvale4

grigorescuvale3

grigorescuvale2

grigorescuvale1

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.