Apa Serv prezintă onorul pentru încă un angajat ieșit la pensie

pensionar1În cartea de muncă a domnului Ioan Moga din Aninoasa sunt înscriși câțiva zeci de ani de muncă. Din anul 1999 acesta a lucrat, neîncetat, numai în cadrul operatorului de apă potabilă și canalizare din Valea Jiului, la Sectorul Aninoasa, în funcția de sudor.

Munca acestui om s-a concretizat în reparații și întrețineri la kilometri întregi de conducte de apă. Acum, chiar dacă Ioan Moga nu e foarte încântat de acest lucru și ar fi preferat să mai poată munci încă o dată pe cât a făcut-o de-a lungul vieții, a venit momentul să se pensioneze.

Pentru activitatea sa în cadrul Aa Serv Valea Jiului, în semn de apreciere, conducerea societății i-a organizat o mică festivitate de pensionare, în carul căreia directorul general Costel Avram i-a înmânat și o diplomă de merit. ”Cu prilejul pensionării, după o viață dăruită muncii, conducerea societății vă dorește atât dumneavoastră, cât și celor pe care-i îndrăgiți, multă sănătate, fericire și să aveți parte de cât mai mulți ani de pensie, însoțiți de satisfacții și bucurii. Vă mulțumim pentru activitatea desfășurată în cadrul societății noastre”, scrie pe diploma înmânată domnului Ioan Moga de către directorul general al Apa Serv Valea Jiului.

pensionar2

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.