Primarii Văii Jiului, premiați de Asociația Orașelor din România

primari premiatiToți primarii celor trei orașe din Valea Jiului – Dănuț Buhăescu (primarul orașului Uricani), Nicolae Dunca (primarul orașului Aninoasa) și Ilie Păducel (primarul orașului Petrila) – au fost premiați în cursul zilei de ieri la Gala Asociației Orașelor din România, un eveniment la care din partea Guvernului României a fost prezent un alt reprezentnt de seamă al Văii Jiului, secretarul de stat din Ministerul Muncii, Gabriel Lungu.

”Asociația Română a Orașelor din România acordă prezenta Diplomă de Excelență pentru ”Cel mai bun primar de oraș în mandatul 2012-2016”, în semn de recunoaștere a implicării în afirmarea și dezvoltarea Asociației Orașelor din România”, este înscrie pe diploma primită de cei trei primari din partea prim-vicepreședintelui ARA, Teodorescu Mădălin Ady.

Primarul orașului Uricani se declară onorat de acest premiu care nu reprezintă altceva decât încă o confirmare, de data aceasta la nivel național a activității depuse în fruntea dministrației locale din orașul Uricani. ”Important pentru mine este să fac toate acele lucruri pe care le așteaptă cetățenii din orașul Uricani. Distincții de acest fel nu reprezintă nimic altceva decît o confirmare în plus a faptului că, în bună parte, mi-am făcut datoria așa cum trebuie în fruntea administrației locale de la Uricani. Sunt onorat și le mulțumesc colegilor din Asociația Orașelor din Romnia pentru această distincție”, a declarat Dănuț Buhăescu, primarul orașului Uricani.

buhaescu ARA1”Măsura muncii unui edil stă, desigur, și în aprecierile publice pe care acesta le primește din partea comunității, din partea opiniei publice și din partea specialiștilor în administrația locală. Astăzi, la București, colegii primari din orașele României au decis să-mi acorde o diplomă de excelență pentru activitatea depusă în mandatul 2012-2016 la Primăria Petrila. Sunt onorat, dar în același timp sunt mândru că activitatea mea la Primăria Petrila a fost apreciată și la un asemenea nivel înalt cum este cel al Asociației Orașelor din România”, a declarat, la rândul său, primarul orașului Petrila, Ilie Păducel.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.