Protest sindical al minerilor la Ministerul Energiei

sindicalistiMai mulți lideri de sindicat din cadrul organizațiilor salariaților de la Complexul Energetic Hunedoara protestează, din această dimineață, în fața sediului Ministerului Energiei din București.

Protestatarii cer susținere din partea statului româ pentru păstrarea locurilor de muncă și pentru continuarea activității la CEH, nitate despre care aceștia apreciază că reprezintă siguranța Sistemului Energetic Național.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.