Vineri se dă startul unei noi ediții din festivalul talentelor ”Fii star în țara ta”

starZeci de concurenți din Valea Jiului și alte 8 județe ale țării vor participa, la finalul acestei săptămâni, timp de 3 zile, la o nouă ediție a festivalului de talente ”Fii star în țara ta”.

Inițiat și susținut de familia Cătălin și Antonela Țugulea în urmă cu trei ani, la Vulcan (județul Hunedoara), festivalul ”Fii star în țara ta” a cunoscut o amploare din ce în ce mai mare, numărul concurenților fiind de la o ediție la alta tot mai mare. Așa se face că pentru ediția din acest an, organizatorii au fost obligați să organizeze mai multe sesiuni de preselecție care au avut loc în toate orașele din Valea Jiului, dar și în alte locații din țară.

Ediția din acest an a Festivalului ”Fii star în țara ta” debutează vineri, 8 aprilie de la orele 14,00 și va avea loc la Clubul IMAX din Vulcan (fosta sală de spectacole a Clubului sindicatului). Desfășurarea concursului va fi precedeată de o paradă a concurenților, care vor defila pe bulevardul Mihai Viteazu din Vulcan, între zona cuprinsă de la Restaurantul ”La Țugu”, Piața Centrală și până la sala de spectacole. La paradă vor participa și membri ai Asociației ”Parco Cavalli” din Vulcan, cu caii de rasă și trăsura împodobită pentru spectacol, după cum ne-a asigurat Florin Vrabie, președintele asociației amintite.

Festivalul-Concurs ”Fii star în țara ta” se va încheia duminică, 10 aprilie, cu un spectacol de gală în cadrul căruia vor concerta laureații edițiilor precedente și vor fi înmânate premiile ediției a III-a.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.