Ziua Sănătății va fi marcată astăzi la Petroșani

crucea rosieCrucea Rosie Petrosani, Spitalul de Urgentã Petrosani și Primãria Municipiului Petrosani  marchează astăzi, 6 aprilie, Ziua Mondialã a Sãnãtãtii, prilej cu care va fi organizat un eveiment inedit în Sala de Marmurã a Primãriei,  începând cu ora 13,00,

Aici, de Ziua Mondialã a Sãnãtãtii cetãtenii sunt asteptati pentru o întâlnire cu mai mulți medici din cadrul Spitalului de Urgentã, dar și pentru  a-și testa gratuit glicemia, tensiunea si greutatea, în cadrul unui proiect de voluntariat inițat de Crucea Roșie.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.