Crucea Roșie a marcat Ziua Sănătății și la Petroșani

crucea rosie1Subfiliala de Cruce Roșie din municipiul Petroșani a marcat ieri, Ziua Mondială a Sănătății. Evenimentul, organizat în parteneriat cu Spitalul de Urgență din Petroșani și cu Primăria Municipiului Petroșani a avut loc în Sala de marmură a Primăriei din Petroșani.

Cu această ocazie, voluntarii Crucii Roșii au oferit servicii medicale gratuite, constând în testarea glicemiei, măsurarea tensiunii arteriale și a greutății corporale pentru un număr de 150 de persoane.

la eveniment au partcipat viceprimarul municipiului Petroșani, Nicolae Florin, dar și medicii Alin Vasilescu – specialist în chirurgie (directrul Spitalului de Urgență din Petroșani), Nicolae Ciugulea – specialist în chirurgie și Elena Livia Ciugulea – specialist în diabet zaharat, nutriție și boli metabolice. Aceștia au oferit, la rndul lor, celor prezenți la evenimenulu organizat de Crucea Roșie, consultații medicale gratuite.

”Le mulțumim medicilor care au fost alături de noi în derularea acestui eveniment, așa cum le mulțumim și voluntarilor Crucii Roșii. Cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății, Crucea Roșie Petroșani dorește tuturor cadrelor medicale multă sănătte și putere de muncă, pentru a putea dărui, la rîndul lor, sănătate celor care au nevoie de îngrijiri și de sfatul medicului”, a declarat preșeidntele Crucii Roșii din Petroșani, Felicia Vitan.