Expoziție de fotografie înaintea premierei de sâmbătă, la teatrul din Petroșani

expo fotoPremiera piesei ”Nastasia – poveste de cartier” la Teatrul Dramatic ”Ion D. Sârbu” din Petroșani, va fi precedată sâmbătă, 9 aprilie, de vernisajul unei inedite expoziții de fotografie.

Realizată de Monica Gabriela Ailincăi, vernisajul expozitiei de fotografie intitulată ”Apus de soare” va avea loc în foaierul Teatrului Dramatic I.D. Sirbu Petrosani, sâmbătă, 09.04.2016, de la orele 17.00.

În altă ordine de idei, conducerea teatrului din Petroșani informează că toate biletele puse în vânzare pentru premiera de sâmbătă (inclusiv cele pentru locurile suplimentare) s-au epuizat. Dat fiind interesul foarte mare pentru această piesă, aceasta va fi jucată și în următoarele două săptămâni consecutive, respectiv în 16 și 23 aprilie, pe scena teatrului din Petroșani.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.