Primarul Petrilei încurajează lotul de elevi calificat în competițiile județene organizate de ISU

paducel si copiiiPrimarul orașului Petrila, Ilie Păducel s-a întâlnit astăzi cu tinerii de la unitățile de învățământ din raș care vor reprezenta orașul Petrila la etapa județeană a concursurilor organizate de Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara în colaborare cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență al județului Hunedoara.

”Într-adevăr, în cursul zilei de astazi am ținut să fiu alături de loturile reprezentative de elevi petrileni care vor participa la etapa județeana a concursurilor „Prietenii pompierilor” și „Cu viața mea apăr viata”.  Susțin meritul acestor tineri care ne reprezintă orașul, cu convingerea că astfel de activități sunt menite să dezvolte capacitățile de înțelegere și de apreciere a pericolelor generate de situațiile de urgență pentru viață și mediu, precum și pentru promovarea atitudinilor și a comportamentelor corespunzătoare în rândul elevilor. Le doresc reprezentanților Petrilei mult succes”, a declarat Ilie Păducel, primarul orașului Petrila.

Tinerii au început astăzi pregătirile pentru cele două concursuri județene în cadrul Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta Petrila. Etapa județeană  a concursurilor „Prietenii Pompierilor” si „Cu Viata Mea Apar Viata” este programată pentru data de a  15 aprilie 2016. 

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.