Arcașul Viorel Hăbian țintește funcția de primar la Aninoasa

habianPNL va merge în alegerile locale din acest an, cu un alt candidat pentru funcția de primar al orașului Aninoasa, după ce președintele organizației PNL Aninoasa, Adrian Albescu (care este în prezent și viceprimar al orașului) a decis să se retragă din cursă, deși fusese deja desemnat oficial drept candidat al liberalilor.

Liderii liberalilor din județul Hunedoara au luat act de decizia lui Adrian Albescu în cadrul ședinței BPJ de joi, 7 aprilie. Tototdată Biroul Politic Județean al PNL a decis să valideze candidatura pentru funcția de primar al orașului Aninoasa a vicepreședintelui PNL Aninoasa, Viorel Hăbian.

Hăbian este cunoscut nu atât pentru activitatea sa politică (deși a ocupat funcții importante în fostul PDL, organizație politică pe care a și condus-o până la fuziunea cu vechiul PNL), cât mai ales pentru activitatea sa spotivă, acesta fiind antrenorul lotului de tir cu arcul al secției CSM Deva de la Aninoasa.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.