Festivalul ”Fii star în țara ta” a debutat astăzi la Vulcan cu o paradă a concurenților

festoval vulcan3Timp de trei zile, începând de astăzi și până duminică, 10 aprilie 2016, municipiul Vulcan este capitala regională a tinerilor talentați din Valea Jiului, județul Hunedoara și alte județene ale țării care se vor întrece pe scena de la vechiul Club Muncitoresc al Sindicatelor (în prezent Club IMAX) pentru unul din trofeele concursului dar, mai ales, pentru a intra în posesia Marelui Premiu al acestui festival devenit deja, odată cu ediția cu numărul trei, o frumoasă tradiție cultural-artistică din municipiul Vulcan.

Festivalul a debutat astăzi cu o frumoasă paradă a participanților și susținătorilor acestui eveniment, paradă care a avut loc pe Bulevardul Mihai Viteazu din municipiul Vulcan. Coloana a avut în frunte membrii ai Asociației Parco Cavalli, împreună cu cei mai frumoși cai din patromoniul acestei asociații, dar și principalii organizatori – familia Antonela și Cătălin Țugulea. Acestora li s-au alăturat primarul municipiului Vukcan, Gheorghe Ile, viceprimarul orașului – Cristian Merișanu, dar și alte personalități publice locale.

Ediția din acest an a Festivalului ”Fii star în țara ta” se derulează pe mai multe secțiuni și categorii de concurs, după cum urmează:

SECTIUNEA DE MUZICA POPULARA
-SOLISTI (GRUPURI) MUZICA POPULARA -5 ANSAMBLURI
-CATEGORIA -MUZICA POPULARA-5-8 ANI -9 CONCURENTI
-CATEGORIA-MUZICA POPULARA-9-12 ANI-24 CONCURENTI
-CATEGORIA -MUZICA POPULARA-13-16 ANI-14 CONCURENTI
-CATEGORIA -MUZICA POPULARA-17-20 ANI-4 CONCURENTI
-CATEGORIA-MUZICA POPULARA -21-27 ANI-5 CONCURENTI
-CATEGORIA-MUZICA POPULARA-28-50 ANI-8 CONCURENTI
SECTIUNEA FOLK-4 CONCURENTI

SECTIUNEA-MUZICA INSTRUMENTALA
-CATEGORIA- 10-14 ANI-7 CONCURENTI
-CATEGORIA- 15-18 ANI-4 CONCURENTI

SECTIUNEA DE DANS POPULAR (FOLCLORIC)
-4 ANSAMBLURI

SECTIUNEA DE DANS MODERN
– 3 GRUPURI

SECTIUNEA DE MUZICA USOARA
-CATEGORIA-MUZICA USOARA-5-8 ANI – 11 CONCURENTI
-CATEGORIA-MUZICA USOARA-9-12 ANI-5 CONCURENTI
-CATEGORIA-MUZICA USOARA-13-16 ANI-8 CONCURENTI
-CATEGORIA-MUZICA USOARA-17-20 ANI-4 CONCURENTI
-CATEGORIA-MUZICA USOARA-21-50 ANI -4 CONCURENTI

Vom reveni cu detalii și imagini privind desfășurarea acestui festival.

festival vulcan2

Mai multe imagini regăsiți accesând linkul de mai jos:

https://www.facebook.com/Fii-star-in-%C8%9Bara-ta-636237569780294/?fref=ts

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.