Maghiarii din județul Hunedoara chemați să-l reconfirme drept președinte pe eurodeputatul Iuliu Winkler

winkler iuliuEuroparlamentarul Iuliu Winkler este singurul candidat înscris în cursa pentru obținerea funcției de președinte al Organizației Județene Hunedoara a UDMR.

Mai bine de 100 de delegați din rândul celor 16 organizații locale pe care le are UDMR n județul Huneodara sunt chemați sâmbătă, 9 aprilie a.c., la Deva, unde va avea loc conferința de alegeri a Organizației Județene Hunedoara a UDMR. La eveniment este așteptat să participe și președintele UDMR, Kelemen Hunor.

În deschidere va avea loc ședința Consiliului Reprezentanților Județeni, în cadrul acesteia urmând să fie validați candidații UDMR Hunedoara la alegerile locale din 5 iunie.

Iuliu Winkler este membru al UDMR din 1991. A fost consilier județean, apoi subprefect al județului. Din 2000 și până în 2004 a fost deputat de Hunedoara, apoi ministru delegat pentru Comerț, ministru al Comunicațiilor, în cele două guverne conduse de Călin Popescu Tăriceanu, dar și secretar de stat. Din 2007 este europarlamentar. Acesta este președinte al UDMR Hunedoara din anul 2001.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.