Ziua Romilor sărbătorită la Vulcan

romi vulcan2Ziua Internațională a Romilor a fost sărbătorită, vineri, 8 aprilie și în municipiul Vulcan. În acest sens, asociațiile romilor au oferit nu doar comunității de romi din municipiul Vulcan, ci și tuturor celor interesați de tradițiile acestei etnii, un inedit recital artistic susținut pe scena în aer liber din Parcul ”Avram Iancu”.

La eveniment, alături de numeroși cetățeni de etnie romă din localitate s-a aflat și primarul municipiului Vulcan, Gheorghe Ile. ”Ne-a ajutat vremea să putem fi împreună cu romii astăzi, de ziua lor. Spectacolul oferit tuturor celor prezenți în Parcul Avram Iancu și discursurile liderilor romilor, domnii Vasile Ciubotaru și Teodor Mangu, eu zic că au fost pe placul membrilor etniei rome din Vulcan. Îi felicit pe toți și doresc noii echipe a partidei romilor Pro Europa succes în ceea ce și-a propus să realizeze în viitorul apropiat pentru comunitatea romă din municipiul nostru”, ne-a declarat Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.

Organizarea evenimentului dedicat Zilei Internaționale a Romilor de la Vulcan a fost sprijinit și de autoritățile locale ale municipiului Vulcan.

Ziua Romilor la Vulcan / GALERIE FOTO:

 

Această prezentare necesită JavaScript.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.