La CEH se experimentează săptămâna de lucru de 4 zile

sediul cehCEH introduce o nouă metodă experimentală, prin care dorește reducerea cheltuielilor din fondul de salarizare. În acest sens, mai bine de jumătate din salariații Companiei vor lucrae, începând de luni, 11 aprilie, doar 4 zile pe săptămână, urmând a fi plătiți corespunzător noului program de lucru.

Decizia a fost adoptată astăzi de adminstrația CEH care speră că măsura se va reflecta şi într-o reducere a salariilor pentru această categorie de angajaţi, care va fi plătită proporţional cu timpul de muncă. Astfel, până la finele lunii aprilie, personalul indirect productiv din cadrul tuturor sucursalelor CEH vor lucra doar 32 de ore pe săptămână.

Hotărârea nu se aplică în cazul minerilor care muncesc direct în front, în abatajele din subteran, şi nici energeticienilor care lucrează pe ture în cadrul termocentralelor Mintia şi Paroşeni.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.