Senatul a aprobat comisia de anchetă pentru CEH și CEO / VIDEO

vochitoiu la senatPlenul reunit al Senatului și Camerei Deputaților a aprobat, în această după-amiază, constituirea unei comisii de anchetă a Parlamentului, care să analizeze situația celor două mari complexe energetice din România – CEH și CEO.

Această comisie a fost constituită la propunerea senatorului UNPR de Valea Jiului, Haralambie Vochițoiu. Acesta a prezentat, în discursul său rostit astăzi de la tribuna Parlamentului, indignarea ortacilor din Valea Jiului cu privire la situația C.E.H.

”Votul de astăzi asupra Proiectului de Hotărâre privind constituirea Comisiei speciale de anchetă a Parlamentului privind situația celor două entități energetice a fost favorabil și am toată încrederea că lucrările acestei comisii vor elucida cauzele care ne-au adus aici și vor tranșa multe dintre problemele grave ale acestui important sector energetic”, a declarat Haralambie Vochițoiu.

Vedeți aici declarația rostită la Parlament de senatorul Vochițoiu:

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.