Acțiune caritabilă la Ambasada Italiei pentru Casa Pollicino de la Petroșani

pollicinoRelațiile de parteneriat între italienii din provincia Belluno și românii din Valea Jiului sunt apreciate nu doar la Petroșani și Belluno, ci și la nivelul unor înalți demnitari de stat. În acest sens, ambasadorul Italiei la București, Excelența Sa Diego Brasioli a organizat luni după-amiază la sediul Ambasadei de la București o acțiune caritabilă dedicată susținerii activității Casei Pollicino, o instituție model în domeniul activităților social-educaționale pentru copii cu nevoi speciale și un exemplu de parteneriat între două comunități europene înfrățite.

În opinia primarului municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi, dorința tuturor celor prezenți la sediul ambasadei Italiei de a sprijini financiar această activitate socială necesară în comunitatea Petroșaniului reprezintă un motiv în plus pentru a-l determina să acorde susținere în continuare acestui parteneriat durabil cu Casa Pollicino. În numele tuturor celor ce suntem aproape de copiii Casei și personalul acesteia, mulțumesc domnului ambasador și tuturor celor ce se regăsesc în rezultatul acestei acțiuni caritabile”, a declarat primarul Tiberiu Iacob Ridzi.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.