Noi locuri de joacă în parcurile pentru copii din Petrila

paducelAutoritățile adminisrației locale din orașul Petrila au răspuns pozitiv solicitărilor primite din partea mai multor cetățeni și au decis să modernizeze mai multe locuri de joacă din parcurile de pe raza orașului Petrila, dar și să extinde zonele în care vor fi montata noi instalații de joacă destinate copiilor din acest oraș.

”Luând în considerare cerințele oamenilor, am stabilit să instalăm un complex de joacă pentru copii în Parcul Copiilor, un complex în parcul I. D. Sîrbu. În toate celelalte parcuri vor fi instalate jocuri noi pentru copii, așa cum s-a stabilit după inspecția în teren. Vor apărea noutăți în parcurile din cartierele: Brătianu, Muncii, 6 August, Tudor Vladimirescu și 8 Martie. De asemenea, periodic, toate jocurile sunt întreținute și reparate, pentru a putea fi utilizate în mod corect”, explică primarul Ilie Păducel, întro postare publicată pe pagina sa de facebook.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.