Petroșaniul se pregătește pentru ”Ziua Verde”

ziua verdePentru al cincilea an consecutiv, municipalitatea din Petroșani, în parteneriat cu Asociația Casa Pro Urbis și unitățile de învățământ din municipiul Petroșani, vor organiza o nouă ediție a evenimentului civic ”Ziua Verde”. Evenimentul va avea loc vineri, 15 aprilie 2016 de la ora 10,00 la rotonda din Centrul Civic (lângă teatrul Ion D. Sârbu) – unde va avea loc festivitatea de deschidere a evenimentului, celelalte activitți curpinse în programul ”Zilei Verzi” urmând să se desfășoare în zona Bazei de agrement Brădet.

”Ne pregătim pentru Ziua Verde. Vineri dimineața mă întâlnesc cu copiii și adolescenții la a V-a ediție a acestei acțiuni care anul acesta are un program diferit, pe care l-am creat împreună cu membrii asociației Casa Pro Urbis, partenerii primăriei la această acțiune. Ni s-au alăturat și tinerii de la Consiliul Consultativ care vor avea o participare activă la toate activitățile programate. Vorbim despre SPORT, ÎNGRIJIREA MEDIULUI ÎNCONJURĂTOR, DISTRACȚIE, PROGRAM ARTISTIC, AVENTURĂ ÎN NATURĂ. Concursurile sportive vor avea loc în zona de agrement Brădet, unde vom avea competiții de cros și orientare turistică.  În mod tradițional, vom face împreună și o acțiune de ecologizare a zonei, iar cei mici de la clasele I vor realiza desene pe asfalt. În paralel vom avea un spectacol oferit de elevii școlilor și colegiilor. Totul în minunata pădure a Brădetului, de care ne vom bucura cu siguranță cu toții”, a declarat primarul Tiberiu Iacob Ridzi.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.