Soluții parlamentare pentru mediul de afaceri hunedorean

ccidevaCamera de Comerţ şi Industrie Hunedoara, cu sprijinul Consiliului Judeţean Hunedoara, organizează în data de 14 aprilie 2016, ora 12, la Sala de şedinţe a Consiliului Judeţean Hunedoara, o întâlnire de lucru între reprezentanţii judeţului în Parlamentul României şi mediul de afaceri local, în vederea identificării de soluţii pentru problemele actuale cu care se confruntă întreprinzătorii locali, în această perioadă de profunde schimbări în plan economic şi politic, în direcţia relansării economice a judeţului Hunedoara.

Întâlnirea „IMPREUNĂ PENTRU HUNEDOARA” vizează stimularea dialogului între reprezentanţii mediului de afaceri hunedorean, decidenţii politici şi autorităţile publice şi identificarea celor mai adecvate măsuri de creştere economică inteligentă, durabilă, favorabilă incluziunii. Scopul reuniunii este de a prelua, sistematiza şi transmite autorităţilor competente semnalele venite din mediul de afaceri legate de problemele cu care se confruntă întreprinzătorii locali în activitatea lor, de a pune la dispoziţia decidenţilor instrumentele necesare pentru susţinerea unor proiecte legislative necesare dezvoltării economice.

Un subiect foarte important pe agendă îl constituie dezvoltarea şi promovarea turismului în judeţul Hunedoara şi în acest sens, în cadrul întâlnirii va fi prezentată iniţiativa Camerei de Comerţ şi Industrie Hunedoara şi a Asociaţiei Pro Straja, susţinută de Conacului Archia, Complexul Arsenal Park, Asociaţia Sens, precum şi de un număr important de oameni de afaceri ce activează în turismul local, pentru înfiinţarea Asociaţiei de Dezvoltare şi Promovare a Turismului Hunedoara.

”Ne exprimăm convingerea că invitaţii oficiali vor ţine cont de sugestiile şi solicitările oamenilor de afaceri şi vor face eforturi pentru asigurarea unui climat propice dezvoltării afacerilor, cu măsuri fiscale stimulative pentru întreprinzători,susţinerea micilor afaceri, creşterea nivelului de calificare şi absorbţiei forţei de muncă în zonă, dezvoltarea sustenabilă a economiei hunedorene”, a declarat Crinela Gafton, director general al Camerei de Comerț și Industrie a județului Hunedoara.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.