Un independent din Lupeni renunță la candidatură și trece de partea PNL și a lui Constantin Brândușe

PNL Lupeni anunță, prin intermediul unui comunicat de presă trasmis la redacție că, începând de astăzi, Cornel Augustin Ciobanu, care își anunțase intenția de a candida ca independent la alegerile locale din iunie 2016 pentru funcția de primar al municipiului Lupeni s-a alăturat echipei PNL, devenind membru al acestei formațiuni politice și susținător al candidatului Constantin Brândușe.

ciobanu”Este evident pentru orice om de bună credință din municipiul Lupeni că acest oraș are nevoie de o schimbare radicală la nivelul conducerii administrației locale, pentru a fi salvat de la distrugerea sa completă și definitivă. Este la fel de evident că, în fața unei ”mașinării de vot” construită pe principii care nu au nicio legătură cu competiția electorală, ci doar deservește un clan care a distrus orașul este nevoie de unitatea tuturor celor care cred cu adevărat în nevoia de schimbare. Acesta este motivul pentru care am decis să mă alătur unei echipe politice și a unui candidat care demonstrează că dorește realmente schimbarea. Invit cetățenii municipiului Lupeni să-l susțină pentru funcția de primar pe domnul Constantin Brândușe”, a declarat Cornel Augustin Ciobanu.

branduse

Președintele PNL Lupeni, Constantin Brândușe, candidatul PNL la Primaria Lupeni, cotat cu cele mai mari șanse potrivit sondajelor de opinie, apreciază că decizia domnului Cornel Augustin Ciobanu de a se alătura echipei liberale este un demers inteligent. ”Îi mulțumesc domnului Cornel Ciobanu pentru încredere și sunt convins că avându-l alături vom construi o echipă politică mai puternică. Îi invit pe toti candidații care vor cu adevărat schimbarea să vină alături de mine, pentru că numai împreună putem creea o reală opoziție împotriva actualei administrații”, a declarat Constantin Brândușe.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.