Liderul UNPR Valeriu Steriu prezintă vineri candidații Alianței pentru Hunedoara, la Petroșani

alianta hdPreședintele UNPR, deputatul Valeriu Steriu va fi alături de liderul organizației județene a acestei formațiuni politice, senatorul Haralambie Vochițoiu, la prezentarea oficială a candidaților cu care Alianța pentru Hunedoara (fondată de UNPR la nivelul județului Hunedoara) va intra în cursa electorală entru alegerile locale din acest an.

Evenimentul va avea loc vineri, 15 aprilie 2016 la Teatrul ”Ion D. Sârbu” din Petroșani, începând cu rele 18,00 și va fi urmat de un recital artistic surpriză.

”Invit toți membrii și simpatizanții Alianței pentru Huneodara să participe la festivitatea de lansare a candidaților noștri pentru orașele și municipiile din județul Hunedoara. Alături de noi, vor fi președintele UNPR, deputatul Valeriu Steriu, reprezentanți ai societății civile dar și mulți alți invitați pentru care vă lăsăm surpriza de a-i întâlni în cadrul evenimentului. Pentru că facem acest eveniment la teatrul din Petroșani, lansarea candidaților va fi urmată și de un  spectacol artistic pe care-l dedicăm tuturor celor care vor fi alături de noi. Vă aștept !” a declarat președintele UNPR Hunedoara, senatorul Haralamabie Vochițoiu.

***

 

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.