PNL și-a lansat astăzi oficial echipa pentru Primăria Petroșani

pnl1”Mergem înainte ! Dezvoltăm municipiul Petroșani !”

Cu acest mesaj pornește PNL în alegerile locale din acest an, pentru a recâștiga – prin Tiberiu Iacob Ridzi – fotoliul de primar al localității, dar și pentru a ocupa cât mai multe locuri în cadrul Consiliulu local al municipiului Petroșani, în următoarea legislatură politică locală.

Mai mult, primarul Tiberiu Iacob Ridzi merge, în alegerile locale din acest an, în echipă cu un alt tânăr politician liberal din Valea Jiului, Adrian Nicolae David, pentru care liberalii din județul Hunedoara și-au exprimat deja susținerea în vederea reconfirmării sale în funcția de președinte al Consiliului județean Hunedoara, pentru următorii 4 ani.

Pentru lansarea candidaturii lui Tiberiu Iacob Ridzi și a lui Adrian Nicolae David, împreună cu întreaga echipă PNL pentru Consilul local al municipiului Petroșani, în această seară au venit la Petroșani președintele PNL Hunedoara, deputatul Bogdan Radu Țâmpău, vicepreședintele PNL Hunedoara, Vetuța Stănescu, președintele Organizației de femei a PNL Hunedoara, deputatul Carmen Eleonora Hărău, dar și primarii liberali din Petrila, Hațeg, Pui, Baru Mare, Bănița și candidații propruși de PNL pentru celelalte localități din Valea Jiului.

pnl2”În urmă cu câțiva ani, în această sală (Sala de marmură a Primăriei municipiului Petroșani – nr.) îmi începeam, cu mari emoții, cariera mea politică. Revin astăzi aici, de data aceasta pentru a face echipă cu un om pe care-l apreciez pentru felul în care a înțeles să facă administrație locală, primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi. De când am venit la conducerea Consiliului județean Hunedoara, am constatat că Petroșaniul și Valea Jiului nu au avut parte de atenția cuvenită din partea instituțiilor județene și am decis că trebuie să schimbăm această stare de fapt. La propunerea primarului Tiberiu Iacob Ridzi am început deja un program menit să rezolve acele probleme pentru care primarul Petroșaniului încă nu a găsit soluțiile financiare necesare. Am alocat bani pentru refacerea centurii Petroșaniului, drumul pe care circulă toată Valea Jiului, de la Petrila la Câmpu lui Neag; am alocat bani și vom începe lucrările la drumul spre Parâng, pentru că această stațiune merită și trebuie să fie pusă în valoare; vom găsi însă soluții și pentru a dezvolta la Petroșani un parc industrial, cu locuri de muncă pentru tineri, pentru că vrem să păstrăm tinerii noștri acasă, să muncească aici pentru a dezvolta această comunitate. Pentru toate aceste motive și încă pentru multe altele, mergem înainte, într-o echipă liberală de succes”, a spus, în discursul său, Adrian Nicolae David, președintele Consiliului județean Hunedoara și șeful de campanie al PNL.

pnl3Pentru primarul municipiului Petroșani, candidatura pentru un nou mandat în fruntea celei mai performante administrații publice locale din Valea Jiului este, dincolo de o simplă dorință, o obligație asumată în fața cetățenilor care i-au acordat și îi acordă în continuare, încredere. Prin măsura faptelor sale în fruntea administrației locale de la Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi a convins pe lângă echipa PNL, că merită girul de încredere al încă altor 3 formațiuni politice din Petroșani ( UDMR, PRM și PSRO ) care, prin liderii lor, au declarat că-l vor susține pentru un nou mandat.

”Spre deosebire de ceilalți contracandidați, eu vin în fața cetățenilor din Petroșani nu pentru a le spune ce vreau să fac, ci arătându-le ceea ce, în toți acești 7 ani petrecuți la primărie, am reușit să fac. Realizările pe care le-am avut alături de echipa mea din Primărie și din Consiliul local sunt vizibile pentru toate lumea și sunt apreciate până și de adversarii noștri politici. Sunt convins că că, în anii următori, alături de echipa PNL – cea mai puternică echipă politică din județul Hunedoara și din România – împreună cu președintele Consiliului județean Hunedoara, Adrian Nicolae David, vom putea face și mai mult, pentru că deși am acționat în multe direcții pentru dezvoltarea orașului, încă mai sunt multe lucruri care trebuiesc puse la punct. Împreună cu o astfel de echipă, avem toate atuurile să mergem înainte și să dezvoltăm în continuare, cu aceeași seriozitate și implicare, municipiul Petroșani-Casa noastră”, a spus, în discursul său, candidatul PNL pentru Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi, primarul în exercițiu al localității.

pnl4PNL propune cetățenilor municipiului Petroșani nu doar un candidat de primar cu potențial demonstrat în actul de administrație publică locală, ci și o echipă de oameni valoroși, cu experiență în activitatea profesională și în administrația locală, o echipă din care fac parte: Monica Ailincăi, Daniel Blag, Valeriu Butulescu, Marcel Chertes, Claudiu Cornea, Dana Damian, Mariana David, Petru Drăgoescu, Bebi Durbacă, Nicolae Iliaș, Vlad Lăutaru, Constantin Lupu, Liliana Lupu, Florin Mârza, Lucia Muntean, Dan Murgulescu, Carmen Negrici, Dorina Niță, Emeric Petroi, Cornel Pinte, Vasile Pop, Marius Rad, Sorin Silaghi, Steluța Sitescu.

PNL va continua seria lansărilor de candidați în Valea Jiului, săptămâna viitoare, când vor fi prezentați oficial candidații PNL Petrila, PNL Vulcan și PNL Lupeni.

pnl5

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.