PSD și-a lansat astăzi la Deva candidații pentru ”Hunedoara Puternică”

psd3Un număr de 446 de delegați socal-democrați din întregul județ Hunedoara au validat astăzi, în cadrul unei Conferințe județene extraordinare, toate cele peste 1000 de candidaturi pentru funcțiile de primari, cnsilieri locali și consilieri județeni pe care PSD le propune electoratului din județul Hunedoara în alegerile locale din iunie 2016.

La eveniment, alături de cei mai importanți lideri locali ai PSD, a participat și președintele executiv al PSD Hunedoara, deputatul Valeriu Zgonea.  ”Un luptător adevărat nu se bate pentru el, ci pentru o vcauză comună. Fiecare om vrea un loc de muncă decent, vrea o școală bună pentru copilul lui, vrea un spital modern în care să fie tratat cu respect. Dacă aș fi din județul Hunedoara, aș vota drumul propus de dumneavoastră fără să clipesc !”, le-a spus celor prezenți la acest eveniment politic, preșeidntele executiv al PSD, Valeriu Zgonea. Acesta i-a invitat pe candidații social-democrați să trateze campania electorală din acest an cu decență, consins fiind că oamenii vor înțelege cu adevărat ce a însemnat și ce înseamnă PSD pentru România.

psd4PSD va merge în campania electorală din acet an cu un mesaj optimist: ”Hunedoara Puternică” Sub acest slogan se regăsesc și oameni puternici pe care PSD i-a nominalizat pentru a candida la funcțiile de primari, consilieri locali sau județeni. Astfel, printre propunerile de primar ale PSD se numără Gheorghe Ile (primarul municipiului Vulcan-pentru Vulcan), Cristian Resmeriță (deputat-pentru Lupeni), Dănuț Buhăescu (primarul orașului Uricani – pentru Uricani), Nicolae Dunca (primarul orașului Aninoasa – pentru Aninoasa), Vasilică Jurca (viceprimarul orașului Petrila – pentru Petrila), Costel Postolache (consiler local, fost lider al LSMVJ – pentru Petroșani). Similar, PSD propune nume sonore pe lista de consilieri județeni, printre care se numără deputatul Laurențiu Nistor (peședintele PSD Hunedoara), fostul prefectu al județului Hunedoara, Sorin Adrian Vasilescu, directorul companiei Minvest Deva, Daniel Andronache sau directorul administrativ al Universității din Petroșani, Dacian Ciodaru.

psd1„După ce vom afla rezultatul votului, ne vom întâlni și vom desmna persoana pe care o vom susține pentru funcția de președinte al Consiliului județean. Noi ne pregătim să câștigăm majoritatea locurilor din Consiliul Județean. Dacă va fi nevoie, ne vom alia cu ALDE, cu UNPR pentru a face majoritate. Cert este că după 12 ani de domnie liberală, județul are nevoie de social-democrație. Ne vom mobiliza, vom face o campanie decentă și vom câștiga alegerile”, a declarat Laurențiu Nistor, președintele PSD Hunedoara.

buhaescu zgonea1

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.