Spectacol caritabil al Crucii Roșii la Vulcan

CRUCEA ROSIESubfiliala din Vulcan a Societății Naționale de Cruce Roșie păstrează tradiția și, pentru a șasea oară consecutiv va organiza la Vulcan spectacoluol caritabil ”Un zâmbet, o floare, un copil fericit”.

Zeci de artiști și tineri talentați ai Văii Jiului vor urca pe scenă în cadrul acestui eveniment caritabil de excepție, pentru a contrinui la strângerea de fonduri a căror destinație va fi utilizată de Crucea Roșie pentru a ajuta 50 de familii cu venituri mici din localitate, cu ocazia sfintelor sărbători ale Paștelui.

Spectacolul va avea loc în data de 21 aprilie 2016, orele14,00 la Cinematograful ”Luceafărul” din Vulcan, ar prețul unui bilet este de 10 lei. Toate încasările vor fi utilizate pentru acțiunea caritabilă menționată. În plus, organizatorii vor organiza și o tombolă pentru spectatori, în carul căreia Marele Premiu va fi o tabletă.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.