Alianța pentru Hunedoara și-a lansat astăzi candidații pentru Valea Jiului

aprPreședintele UNPR, Valeriu Steriu, dar și alți lideri ai formațiunii național-progresiste  – senatorul Marian Vasiliev, deputații Luminița Adam, Valentin Blănariu, Nicolae Ivășchescu și președintele organizației de tineret din UNPR, Cezar Stancu – au fost prezenți astăzi la Petroșani, unde au fost prezentați în mod oficial candidații de primari ai Alianței pentru Hunedoara, platforma civică inițiată de senatorul Haralambie Vochițoiu, în perspectiva alegerilor locale din acest an în județul Hunedoara.

Acestora li s-au adăugat numeroși lideri ai unor asociații neguvernamentale din Valea Jiului care deja au subscris proiectului numit Alianța pentru Hunedoara: Ioan Hortopan (Liga Pensionarilor Mineri din Valea Jiului), Ion Mănăilă (Asociația Pensionarilor din Lupeni), Mircea Muntean (Asociația Foștilor Deținuți Politici din România – Filiala Petroșani), Nicolae Matei Drelea (Asociația Civică pentru Protejarea Copiilor cu Dizabilități), Ion Carvațchi (Asociația Pro Pescar), Angela Dumtrașcu (Asociația Pro Rroma), Ernest Ulrich (Forumul Democrat German din România).

aph4”De la fiecare din problemele ridicate, cu seriozitate și cu îndârjire, de acești oameni care au venit alături de noi în acest proiect am construit și construim în continiare platforma electorală a Alianței pentru Hunedoara. În definitiv, oamenii aceștia, care s-au organizat în mod voluntar în diverse organizaii care reprezintă interesele a sute și mii de hunedoreni, știu care sunt nevoile și așteptările reale ale cetățenilor. De pildă, vererabilul domn Ulrich ne-a cerut să realizăm un monument reprezentativ pentru oamenii care au suferit în anii grei ai comunismului. Apoi, domnul Carvațchi ne-a cerut să pietruim drumul pe care peste o mie de pescari merg, frecvent, la baltă. În fine, domnul Hortopan ne-a solicitat să rezolvăm definitiv chestiunea drepturilor cuvenite pensionarilor din minerit, prin plata acestora în mod direct pe cuponul de pensie. Toate aceste solicitări sunt  chestiuni pe care le putem face și pe care trebuie să le facem. Iar multe alte probleme reale ale oamenilor stau în puterea noastră de a le duce la bun sfârșit. Aceasta este esența și scopul pentru care Alianța pentru Hunedoara vine în alegerile locale pentru a cere votul oamenilor, care s-au săturat de promisiunile veșnice ale reprezentanților marilor partide politice”, spune fondatorul Alianție pentru Hunedoara, Haralambie Vochițoiu.

Pentru Valea Jiului, Alianța pentru Hunedoara propune candidați de primari cunoscuți în cele șase localități, oameni despre care Vochițoiu spune că au și expertiza necesară de a conduce o administrație locală. Aceștia sunt: Dorina Pleșcan (pentru Petroșani), Angela Stoica (pentru Vulcan), Nicolae Ivănuș (pentru Lupeni), Ilie Botgros (pentru Aninoasa), Bogdan Udrea (pentru Petrila), Ștefan Băutu (pentru Uricani). Acestora li se adaugă alți zeci de candiadați în celelalte localități ale județului Hunedoara, candidați alături de care Haralambie Vochițoiu este convins că Alianța pentru Hunedoara va face o fogură frumoasă în alegerile locale din iunie 2016.

aph5La lansarea candidaților Alianței pentru Hunedoara, nu oamenii politici au fost ”vedetele” serii, această calitate revenind unora dintre cei mai talentați tineri artiști ai Văii Jiului. Astfel, pe scenă au evoluat și au cules binemeritate aplauze pianistul Fabiani Prcsina, solistul de muzică populară Daniel Tudor Sima (în vârstă de numai 7 ani), solista folk Luminița Toth Donisa, ansamblul ”Jienii Petroșaniului” și Grupul Vocal Retezatul din Vulcan (coordonați de Nela Mihalache) și apreciatul artist folk din municipiul Lupeni, Florin Paul Camen.

aph2

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.