Ministerul Energiei a finalizat o nouă etapă din dezbaterea viitoarei Strategii Energetice Naționale

strategieIeri s-au finalizat lucrările grupurilor de lucru din cadrul Strategiei Energetice Naționale.

Potrivit ministrylui Energiei, Victor Grigorescu, ”specialiști din energie si-au expus opiniile, s-a discutat starea sistemului, s-au prezentat idei și s-au analizat direcții. Mă bucur să văd că am făcut pași importanți în elaborarea Strategiei și că la ea au participat peste 300 de specialiști”.

Ministerul Energiei va publica rapoartele fiecărui grup de lucru și îi așteaptă pe toi cei interesati să contribuie la elaborarea dcumentului final care va sta la baza acțiunilor pe care statul român le va lua în ceea ce privește perpectivele energetice ale României în următoarele două decenii. ”Vom avea o largă consultare publică pe care o veți regăsi în documentul final. Repet mesajul cu care am deschis lucrările Strategiei Energetice Naționale: ”Avem nevoie de un document care să traseze clar direcțiile pe care le alegem pentru securitatea energetică a României. Nu este un document al unei persoane sau al unui grup de specialiști. Este un document la elaborarea căruia trebuie să participăm cu toții pentru că implementarea celor ce le vom decide ne privește pe noi toți, ca societate responsabilă”, a mai precizat ministrul Victor Grigorescu.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.