Președinte executiv al PSD Hunedoara vrea victorie social-democrată în tot județul

cristi PSDPrezent la evenimentul de ieri de la Deva, în care PSD și-a lansat oficial candidații pentru funcțiile de primari, consilier locali și județeni pentru toate localitățile hunedorene, președintele executiv al PSD Hunedoara, deputatul Cristian Resmriță, el însuși candidat de primar pentru municipiul Lupeni, a declarat în fața delegaților social-democrați și în fața oaspeților veniți de la Centru că, personal, dincolo de obiectivul său personal de a câștiga Primăria municipiului Lupeni, și-a stablit ca principal obiectiv politic pentru alegerile locale din anul 2016, câștigarea Consiliului județean Huneodara.

”Este foarte important să avem Consiliul Judeţean alături de noi. Ţinta mea și a echipei PSD este să câştigăm Consiliul Judeţean. Pentru acest lucru, eu vă solicit tuturor care ne conduceţi foarte bine de la Centru, să veniţi în ajutorul nostru, pentru că numai împreună putem să reuşim”, a spus Cristian Resmeriţă, adresându-se în mod direct președntelui executiv al PSD, deputatul Valeriu Zgonea, dar și vicepreședinților Mihai Tudose și Gabriel Vlase.

În plus, Cristian Resmeriță spune că PSD vizează, în alegerile locale din 5 iunie 2016, o victorie categorică a acestei formațiuni politice în întregul județ Hunedoara.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.