Petroșaniul pe harta orașelor din România care găzduiesc retroparada auto a primăverii

parada privaveriiRetroparada primăverii deschide, în acest week-end, sezonul anului 2016 pentru pasionații de vehicule istorice. Expozițiile organizate de Retromobil Club România și susținute de revista Motor Clasic Magazine reunesc peste 1000 de automobile, motociclete, camioane și autocare mai vechi de 30 de ani, atent conservate sau restaurate de pasionați din întreaga țară.

Expoziția este organizată simultan în 27 de oreașe ale țării, printre care se numără și municipiul Petroșani.

La Petroșani, ”Retroparada primăverii” vă este prezentată în Centrul civic al municipiului Petroșani, în Piața Victoriei, unde sunt prezentate câteva din exponatele de epocă din colecția personală a lui Nicolae Gherghin și Ovidiu Zaharie, alături de autoturisme ale altor pasionați ai genului din județul Hunedoara.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.