Săptămâna Porților Deschise la Universitatea din Petroșani

upetTimp de o săptămână, între 18 și 22 aprilie 2016, Universitatea din Petroșani își deschide porțile pentru public în cadrul unei inedite activități de promovare a ofertei de școlarizare pentru noul an universitar.

Cu acest prilej, corpul academic va prezenta tinerilor de la cele mai bune Colegii din Valea Jiului, respectiv Colegiul Național Mihai Eminescu din Petroșani, Colegiul Teoretic Mircea Eliade din Lupeni și Colegiul Tehnic Constantin Brâncuși din Petrila, oferta academică dar mai ales condițiile pe care campansul univeristar de la Petroșani le oferă viitorilor săi studenți.

”Este o acțiune de promovare a Universității ceva mai aparte decât cele de până acum. Ne propunem că le prezentăm, în cadrul acestui gen de acțiuni, care se vor repeta în perioada următoare, pentru că vrem să aducem liceeni de la toate colegiile din Valea Jiului să ia un prim contact cu baza didactică a Universității din Petroșani. Ne propunem ca, pe lângă prezentarea ofertei academice și vizitarea laboratoarelor de geologie și robotică, dar și a bazei sportive să organizăm și un workshop de consiliere pe tema Cum să legi Universitatea care ți se potrivește ? Avem convingerea că în acest fel vom convinge foarte mulți tineri din Valea Jiului să aleagă Universitatea din Petroșani pentru a-și continua studiile la nivel sperior, într-un efort comun de a susține potențialul de dezvoltare al acestei frumase regiuni care este Valea Jiului”, a declarat prof.univ.dr.ing. Radu Sorin, Rectorul Universității din Petroșani.

afis universitate

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.