Primarul Petroșaniului în dialog cu pensionarii

pensionari3Preocupările municipalității din Petroșani față de problemele pensionarilor din această localitate sunt o constantă a administrației conduse de Tiberiu Iacob Ridzi. În aceeași direcție s-a înscris și întâlnirea pe care primarul Petroșaniului a avut-o, zilele trecute, cu pensonarii din cadrul celei mai active asociații a acestora care activează în municipiu.

”Am revenit în urmă cu două zile în mijlocul pensionarilor cu aceeași convingere care îmi spune că de fiecare dată am câte ceva nou de învățat de la domniile-lor. Fiecare întâlnire cu ei este un prilej de a dialoga deschis, simplu și la obiect despre ceea ce avem de făcut în  continuare pentru viața urbei noastre. Modul în care acești oameni au înțeles să se implice în viața comunității este un exemplu de urmat. Îi felicit pentru că prin efortul lor de asociere de fapt reușesc să-și păstreze vie dorința de a fi utili în societate, ceea ce le menține tonusul și bucuria de a trăi. Le-am mulțumit pentru tot ceea ce fac în comunitate și le-am urat succes în activitățile viitoare”, descrie Tiberiu Iacob Ridzi expriența acestui eveniment.

pensionari1

 

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.